Verktøy

Her finner du en oversikt over verktøy jeg bruker, og anbefaler.

Nordnet

Nordnet har vært min nettmegler for aksjehandel i snart 8 år. Jeg er superfornøyd med dem. I tillegg har de en egen sosial plattform som heter Shareville, der kan alle som vil dele investeringene sine, delta i diskusjoner, stille spørsmål (enkle og vanskelige), og lære av andre. Anbefaler dem.

Bluehost

Bluehost er et web hosting selskap og jeg bruker de til Investorkilden. Hvis du vil starte en aksjeblogg, noe jeg anbefaler alle, så anbefaler jeg bluehost! De gjør det veldig lett å starte, og etter du har installert wordpress på nettsiden din (som de enkelt hjelper deg med), så er du good to go. Jeg hjalp moren min med dette, og hun lagde en fungerende nettside på under en dag uten tidligere erfaring.  Bruk denne linken hvis du er interessert, så får investorkilden noen penger i kassa uten at du betaler mer.

Goodreads

Hvis du er glad i bøker så anbefaler jeg denne nettsiden sterkt. Her ser jeg på bok anmeldelser, samler bøker jeg leser, eller er interessert i å lese, og ser på forfattere. Her finner du mange boktips i alle kategorier. Her kan du se alle bøkene jeg ønsker å lese.

Morningstar

Morningstar er mega bra! De har samlet og strukturert masse markedsinformasjon. Se på selskaper, fond, derivater, markeder og masse mer gratis.

Seeking Alpha: Stock Market Insight

Seeking Alpha er et nettsamfunn hvor alle som vil kan skrive innlegg, diskutere investeringer, og dele informasjon. Du kan til og med tjene penger hvis du har nok lesere, og skriver kvalitetsinnhold til samfunnet. Jeg er ikke aktiv på Seeking Alpha, men leser innhold fra tid til annen. Anbefaler nettsiden!

Her er andre verktøy jeg anbefaler å sjekke ut.

StoryTel

StoryTel er en god lydbok tjeneste med mange investeringsbøker. Noen eksempler er, The Intelligent Investor, Flash Boys, og Fooled By Randomness.  Jeg brukte disse en periode og var veldig fornøyd, men jeg foretrekker papirformat. De har gjort det enkelt for alle å prøve, så hvis du vil kan du teste de ut i 14 dager gratis, og deretter si opp. Perfekt for bussturer, sykkelturer eller ved andre situasjoner hvor man venter på ting. Bruk denne linken og prøv gratis i 14 dager, så får investorkilden noen kroner i kassa.

Håper du fant nytte her! Diskusjoner og oppdateringer skjer der :)