Om

Investorkilden drives idag av en person, la meg forklare hva jeg ønsker med denne siden. 

Mitt første aksjekjøp var i 2010, jeg var 18 år og helt ny i gamet. Hvis du leser artikkelen om det første aksjekjøpet, forstår du at det var en knallhard start, jeg ante jo ingenting. Nå er situasjonen litt annerledes.

Nå har jeg fullført en BSc i Finans, lest mange bøker relatert til å investere, tapt penger i aksjemarkedet, gjort gevinst i aksjemarkedet, prøvd forskjellige investeringsstrategier, testet teknisk analyse et par år, og gravd dypt i fundamentale tall.

Jeg er langt i fra et aksjemarked geni, og læringsprosessen er lang og bratt. Meningen med Investorkilden er å kunne skrive om ting jeg har lært, lærer, tenker er viktig, og lurer på etterhvert som tiden går. Idag har jeg et veldig ydmykt forhold til aksjer. Fokuset mitt nå, er å bygge opp en god fondsportefølje for langsiktig sparing og gjøre Investorkilden best mulig for alle i markedet.

Poenget med denne siden er, å bidra til at alle som investerer kan være mest mulig opplyste om hva som er der ute. Investorkilden skal svare på spørsmål som, hva er viktig å tenke på når du investerer? Hvilket bøker bør jeg lese? Hva slags investor er jeg? Hvor kan jeg finne informasjon om utbytte? Hvilket feil er vanlig å begå? Hvilket podcaster er det verdt å høre på? Hva er investorpsykologi, og hvorfor er det viktig?

Høres dette nyttig ut, fortell meg det gjerne, det hjelper. Har du forslag til annet som er viktig, bøker du ha lest, artikler, temaer som er interessante å skrive om, eller vil du dele noe på siden i et innlegg, ta kontakt her. Alt som er nyttig for investorer blir tatt godt imot.

Håper du fant nytte her! Diskusjoner og oppdateringer skjer der :)