4 Gode Aksjebøker for investorer

Her er 4 gode aksjebøker for investorer som jeg anbefaler sterkt! Disse har gjort størst inntrykk på meg, og jeg kan lett plukke opp alle å lese på nytt. Hvis du vil ha flere anbefalinger kan du se her.

Noen av lenkene nedenfor er affiliate-lenker. Det vil si at om du klikker på de og kjøper noe vil investorkilden få en prosentandel av salget, uten at du betaler mer. 

One Up On Wall Street av Peter Lynch

1977 - 1990 hadde Peter Lynch en gjennomsnittlig årlig avkastning på 29,2 % (!). Jeg er stor fan av idéene og tankene hans. En av de er hvordan vi som amatører lett kan oppdage gode investeringer i aksjemarkedet. Bare se deg rundt! Hvilket produkter kjøper du og dine venner mye av? Hvilket produkt elsker moren din? Deretter, hvilket selskap selger det produktet? Han forklarer tankene rundt dette enda mer i bøkene sine. Her kan du se 25 regler av Peter Lynch. Dette er en aksjebok jeg anbefaler sterkt.

Prøv StoryTel og hør boken gratis her.

Se boken hos Tanum

Aksjekjøp og Daytrading av Oddmund Grøtte

Aksjekjøp og Daytradning er den første aksjeboken jeg kjøpte. Jeg husker den introduserte meg til mange nye konsepter og metoder som alle var interessante og åpnet for videre utforsking. Boken handler om trading og sannsynlighet i motsetning til One Up On Wall Street. Aksjekjøp og Daytrading er en fin aksjebok som jeg gledelig anbefaler!

Se boken hos Tanum

Den Intelligente Investor av Benjamin Graham

Dette er en klassiker og anbefales overalt. Skrevet av Benjamin Graham, mentoren til Warren Buffett. Ben skrev denne boken til mannen i gata, hvor Security Analysis er boken hvor han går mer detaljert til verks. Warren Buffett, jeg, og mange flere anbefaler denne boken. Det beskriver veldig bra hvordan du burde se på, og forholde deg til aksjer og investeringer. Anbefaler denne!

Prøv StoryTel og hør boken gratis her.

Se boken hos Tanum

Common Stocks and Uncommon Profits av Philip Fisher

Dette er en aksjebok har jeg lest flere ganger. Denne aksjeboken er forskjellig fra One Up On Wall Street og Den Intelligente Investor fordi, den fokuserer på vekstaksjer, og ikke stabile, modne aksjer. Common Stocks and Uncommon Profits gir et innblikk i kvalitative elementer i en aksjeanalyse, som lederskap, ansatte og selskapsstruktur. Han skriver også om hvordan man kan finne ut mye om selskaper ved å snakke med tidlige ansatte, konkurrenter og andre. Anbefales! (Ps: Warren Buffett anbefaler denne også)

Se også:  Mine Største Lærdommer Som Investor

Se boken hos Tanum

 

Lik og del innlegget, det betyr mye!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *