fbpx
All informasjon på Investorkilden er veiledende. Reklame: Siden innholder lenker fra samarbeidspartnere. Mer innhold på sosiale medier: Instagram Twitter

Dessverre begynte jeg fondssparingen sent, i starten fokuserte jeg på å kjøpe enkelte selskaper, lære meg analyse og leke rundt på børsen. En bedre strategi ville vært å, først sette opp en god fondsportefølje, starte med månedlig sparing, og deretter sette av noen mynter til å eksperimentere med i aksjemarkedet, uten å forvente de beste resultatene.

Men, bedre sent enn aldri.

Jeg vil begynne med kvartalsvis oppdatering på min fondsportefølje, neste oppdatering vil være slutten av 2. kvartal (slutten av juni). To grunner til dette, jeg vil ha tilbakemeldinger og diskusjoner på min egen portefølje, og sånn at de som vil sette opp en fondsportefølje selv kan finne inspirasjon og lærdom.

Min fondsportefølje 30.04.2018

 

Avkastningen på fondene.

 

Total avkastningen siden starten.

 

Den er ikke ferdig, og nå ser jeg etter flere fond spredt utover verden. I tillegg ønsker jeg eksponering mot teknologi, laks og fornybar energi. Jeg har også den største eksponeringen mot Norden per dags dato, den vil jeg få ned etterhvert som tiden går.

Det er flere fond som peker seg ut for porteføljen.

Aktivefond

DNB Teknologi.

Holberg Triton A.

Passivefond

KLP AksjeAsia Indeks III.

KLP AksjeEuropa Indeks III.

Har du noen favoritt fond jeg bør titte på? 

16 thoughts on “01 / Min Fondsportefølje 30.04.2018

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *