10 spørsmål Alle Tradere bør stille seg

Når jeg begynte å handle aksjer i 2012 etter fullført førstegangstjeneste, startet jeg med teknisk analyse og trading. Husker godt at jeg var veldig ivrig, og ville handle mye på grunn av en overdreven tro på egne evner. Hvis man starter på minimalt grunnlag, er det rett og slett enklere å få greier på teknisk analyse. Tekniske indikatorer er lettere å få tak i også, enn fundamentale data.

Boken Trade Your Way To Financial Freedom av Van K. Tharp ga meg mye god informasjon og lærdom på den tiden, spesielt med tanke på hvor fokuset burde være når man starter. Det er en bok pakket med informasjon, og tidlig i boken konsentrerer han seg om deg.

Nedenfor har jeg samlet 10 spørsmål alle tradere bør stille seg fra Van K. Tharp. Ikke alle er like lett å svare på, men essensen er å legge riktig grunnlag for seg selv før man skal begynne med trading.

Aksjebloggen har anbefalt boken, se her.

Affiliate lenke via Tanum

10 spørsmål alle tradere bør stille seg.

Hvor mye tid har du å bruke på trading daglig?

(Dette er viktig, svaret gir en indikasjon på hva slags trading system som passer for deg. Hvis du er i full jobb og kun har tid til å se på markedet om kvelden, da passer et langsiktig system bedre.)

Når du trader, hvor mange distraksjoner kan du forvente?

Hvor mye tid forventer du å bruke på å lage et trading system, på å gjøre ditt personlige psykologiske arbeid, og å arbeide på din forretningsplan for trading?

Hva er dine programmeringsferdigheter? Hva slags ferdigheter trenger du for å begynne med trading?

Hva vet du om statistikk?

Hvordan vil du bedømme din marked kunnskap?

(Her bør du inkludere kunnskap om tradingmekanismer, hva som rører markedet, hvordan handle effektivt til lav pris, indikatorer du kan trenge, osv.)

Hva er dine psykologiske styrker og svakheter?

Hva er dine styrker og svakheter med tanke på personlig disiplin?

Pleier du å bli ivrig når du trader, har du personlige konflikter som kan komme til å påvirke sinnstemningen din, eller andre emosjonelle problemer som frykt og sinne?

Basert på hva du har av kunnskap, hva trenger du å lære, utrette, eller løse, før du begynner å trade? Hvordan vil du gjøre dette?

You really need to think about all of these things before you start developing a trading system. Remember, the essence of a good trading system is to find one that best fits you!

Lik og del innlegget, det betyr mye!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *