Hvordan 6 Selskaper Startet, og ble Kjent Over Hele Verden

Opprinnelse historien til noen av de største selskapene i verden er super spennende, og lærerikt, å høre på. Det er en podcast der ute som heter "How I Built This with Guy Riaz", han prater med grunnleggerne av kjente merkevarer som Starbucks, Instagram, Reddit, Linkedin, Airbnb og mange flere.

Det er alltid fint med perspektiv, spesielt om man skal starte et selskap. Man ser rike mennesker på tv, med flotte biler, hus og fly, og tenker at dette vil jeg også ha. Det som ofte ikke kommer fram er hvordan reisen ditt er, om du ikke har arvet shitloads med penger eller vunnet i Lotto.

Det som mangler her er all driten man må gjennom. Nå skal ikke jeg sitte her å skrive om noe jeg egentlig ikke har peiling på. Jeg har ikke vært gjennom det, enda. At jeg er 26 år, studert i fire år og holdt på i fem måneder med en nettside holder ikke for 5 øre. Hør på Gary Vaynerchuk i dette Youtube klippet om hvordan man må være villig til å spise drit når man driver et selskap.

Denne statistikken viser bare hvor håpløst det er.

A bit more than 50 percent of small businesses fail in the first four years.

In fact, of all small businesses started in 2011:

4 percent made it to the second year

3 percent made it to the third year

9 percent made it to the fourth year

3 percent made it to the fifth year

Uansett, poenget med dette innlegget var å vise hvor dere kan høre grunnleggerne til flere av de største selskapene prate om begynnelsen, all driten og lærdommer.

Linkdin

Ben & Jerry

Instagram

Starbucks

Airbnb

Rolling Stone

Enjoy!

Noen som har historier å fortelle?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *